MA T/M ZA 8.00 - 18.00 | ZO 10.00 - 17.00

Autowasstraat Witte Paal 

Autowasstraat Witte Paal opende in juni 2020 als eerste kettingwasstraat in Schagen haar deuren. Kwaliteit, hygiëne en klantvriendelijkheid zijn de speerpunten binnen ons bedrijf. In onze 40 meter lange wasstraat kunnen we per uur 80 auto’s wassen. Wachtrijen behoren bij ons dus definitief tot de verleden tijd.  

Wij wassen met de beste shampoos uit de carwashbranch. Uw auto wordt met vlekvrij osmosewater gewassen en bij de duurdere programma’s met zachte textielborstels nagedroogd.

Verder kunt bij ieder wasprogramma gratis gebruik maken van onze stofzuigers, mattenkloppers en de bandenpomp. Zo kunt u schoon en veilig de weg weer op.

Op ons stofzuigplein verkopen wij reinigingsdoekjes voor uw dashboard en ruitendoekjes voor de binnen- en buitenkant van uw ramen. Verder vindt u in de doekjesautomaat heerlijke frisse autoparfums. Bij de kassa kunt ruitenwisservloeistof en een handig handdoekje voor de dorpels van uw  auto kopen. Deze zijn ook te gebruiken om de laatste druppels water van uw auto te halen. 

Ons carwashteam staat altijd voor u klaar. Heeft u een vraag, spreekt u ons dan gerust aan. Op het stofzuigplein lopen onze medewerkers en zijn u graag van dienst.

Ons streven is altijd om u met een glimlach het pand te zien verlaten!

Impressie

Top